Internationale verhuizingen

Putters International,
the punctual mover

Corporate move

Putters International is al sinds 1923 gespecialiseerd in internationale verhuizingen van expats en werknemers van over de hele wereld.

Private move

Al jarenlang kan je als particuliere klant bij ons terecht voor je emigratie of verhuis over de hele wereld.

Diplomatic move

Bij Putters International hebben we een jarenlange ervaring in het verhuizen van diplomaten over de hele wereld.

Groepage

Putters International kan voor jouw verhuis de prijs drukken door de samenvoeging van verschillende zendingen in een container.

Putters International is een toonaangevend bedrijf op vlak van internationale verhuizingen van en naar België. Met onze diensten helpen we zowel internationale bedrijven die hun medewerkers naar het buitenland zenden voor bepaalde opdrachten, als diplomatiek personeel en particuliere klanten die zich in een ander land wensen te vestigen.

Vraag jouw offerte aan

Offerte en inspectie voor internationale verhuizing

Verhuizen naar een ander land is niet iets wat je doet zonder degelijke voorbereiding. Daarom biedt Putters International vooraf een inspectieservice aan om de specifieke verwachtingen te bepalen en eventuele risico’s bij de verhuis in te schatten. Op basis van dit technisch overzicht werken we een gedetailleerde en duidelijke offerte uit, zonder verrassingen op het einde van de rit.

Onze inspecteurs geven advies over te verwachten transittijden, specifieke inpakvereisten, verzekeringen en douaneformaliteiten in het land van bestemming. Deze technische inspectie neemt ongeveer een uur in beslag, afhankelijk van de omvang van de woning, en laat ons toe een nauwkeurige offerte op te stellen.

Moving - step 1

Wanneer je slechts een beperkt volume te verhuizen hebt, kunnen we voorafgaand een telefonische enquête afnemen of bezorg je ons de nodige informatie via het contactformulier. Op basis van de verkregen informatie en feedback zullen we een op maat gemaakt verhuisplan en offerte opstellen. We werken altijd nauw samen met de verhuizer om de verhuizing gemakkelijk en stressvrij te maken.

Verhuisdiensten bij vertrek

Inpakken voor een internationale verhuizing kan erg tijdrovend en stressvol zijn. Daarom biedt Putters International je een volledige inpakservice aan. De verhuizers en inpakkers van Putters International zijn niet voor niets experts in verhuizingen: ze kregen een grondige opleiding in ons bedrijf zelf en gebruiken specifieke materialen om jouw bezittingen te beschermen en veilig naar de nieuwe locatie te brengen.

Jouw inboedel wordt ook met het juiste materiaal veilig in container of vrachtwagen geladen. De toegewijde administratieve medewerkers in het kantoor van Putters treffen alle voorbereidingen voor de dedouanering, zodat er geen problemen zijn met de instanties op de bestemming.

Moving - step 2

Moving - step 2

Internationaal verhuistransport

Moving - step 3

Luchtvrachtdiensten zijn mogelijk naar elke bestemming. Het is de snelste transportwijze bij internationale verhuizingen, meer in het bijzonder voor een klein deel van de inboedel dat je onmiddellijk nodig hebt bij aankomst op de nieuwe locatie. Deze vorm van transport wordt over het algemeen niet gebruikt voor grotere partijen, omdat het ook de duurste is. Putters International organiseert verhuizingen over de weg naar elke Europese bestemming, via een speciaal transport of combinatievervoer.

Voor overzeese bestemmingen laden we de verhuisgoederen in een (exclusieve) container van 20’ of 40’. De container wordt verzegeld en naar de haven van bestemming verscheept. Voor kleinere volumes kunnen we ook een groepage-oplossing aanbieden, waarbij de container wordt gedeeld met andere klanten. In dit geval laden we de inboedel eerst in houten kisten, die vervolgens in de stalen container worden geplaatst. Terwijl de verhuisgoederen onderweg zijn, houdt Putters International je op de hoogte over het verdere verloop van de verhuizing. We zorgen ervoor dat alles volgens plan verloopt.

Verhuisdiensten op bestemming

Eens de zending is aangekomen op de nieuwe bestemming zal Putters International de inklaring en levering coördineren, en alle nodige documenten in orde brengen. We zorgen ervoor dat de inboedel netjes in jouw nieuwe woning wordt afgeleverd. De verhuizers plaatsen alles in de juiste kamers volgens jouw instructies.

Als je ook uitpakdiensten hebt aangevraagd, pakken we alle dozen zorgvuldig uit en plaatsen de inhoud waar je dat wenst.

Moving - step 4