Geschiedenis

Als sinds 1923 staat Putters International klaar om jouw verhuis in goede banen te leiden! We leveren kostenefficiënte verhuisdiensten, zowel binnen België als internationaal. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we een toonaangevend bedrijf op vlak van internationale verhuizingen van en naar België. Zowel internationale bedrijven die hun medewerkers naar het buitenland zenden voor bepaalde opdrachten, als diplomatiek personeel en particuliere klanten die zich in een ander land wensen te vestigen, kunnen terecht bij Putters International.

Partners en accreditaties

Harmony Relocation Network

Putters International is lid van het Harmony Relocation Netwerk, een globaal netwerk van zelfstandige internationale verhuisbedrijven. De leden zijn vooral familiebedrijven, die al generaties lang ervaring hebben opgebouwd in de verhuissector.

Het is een netwerk van toegewijde partners, samengebracht in een globale en solide infrastructuur, ondersteund door geavanceerde technologie, een ISO-getest kwaliteitssysteem en toonaangevende duurzaamheidscriteria.

FIDI, Fédération Internationale des Déménageurs Internationaux

FIDI is de grootste wereldwijde alliantie van internationale verhuisbedrijven. FIDI is sinds haar oprichting in 1950 toonaangevend in het kwaliteitsdenken in de internationale verhuiswereld. Het internationale netwerk bestaat uit meer dan 500 verhuisbedrijven die zijn geselecteerd op de hoogste kwaliteit.

De leden moeten voldoen aan strenge toelatingsvoorwaarden, zowel operationeel, financieel als administratief. Jaarlijks komen de leden bij elkaar om de onderlinge samenwerking te verbeteren en gezamenlijk te werken aan de verbetering van de wereldwijde kwaliteit in verhuizen. Uitsluitend de beste internationale verhuisbedrijven maken deel uit van FIDI.

De FIDI-leden werken samen om elke internationale verhuizing tot een succes te maken. Hiertoe is het FIDI FAIM-certificaat ontwikkeld, de hoogte kwaliteitsnorm in de wereld van internationale verhuizingen. Er worden audits uitgevoerd door Ernst & Young, enkel topbedrijven kunnen dit certificaat behalen.

IAM, International Association of Movers

De International Association of Movers vertegenwoordigt ruim 2.000 bedrijven in meer dan 170 landen. Het doel is het samenbrengen van de leden tijdens internationale congressen om de samenwerking te bevorderen op het vlak van verhuizingen, verscheping, logistiek en aanverwante diensten. De IAM staat voor sterkte, vertrouwen, diversiteit, ethiek en betrouwbaarheid.

We have the skills and passion to get the job done!

Met onze diensten helpen we zowel internationale bedrijven die hun medewerkers naar het buitenland zenden voor bepaalde opdrachten, als diplomatiek personeel en particuliere klanten die zich in een ander land wensen te vestigen.

Corporate move

Putters International is al sinds 1923 gespecialiseerd in internationale verhuizingen van expats en werknemers van over de hele wereld.

Private move

Al jarenlang kan je als particuliere klant bij ons terecht voor je emigratie of verhuis over de hele wereld.

Diplomatic move

Bij Putters International hebben we een jarenlange ervaring in het verhuizen van diplomaten over de hele wereld.

Groepage

Putters International kan voor jouw verhuis de prijs drukken door de samenvoeging van verschillende zendingen in een container.

Move management

Putters International zorgt voor verhuizingen van deur tot deur op globale schaal. We bieden een consistente kwaliteitsservice aan en beheren het volledige proces over de hele wereld.

Verhuizingen binnen België

Ook voor verhuizingen in eigen land biedt Putters uitgebreide verhuisdiensten aan en kan je rekenen op een vlotte service.