Opslagmogelijkheden

In onze Belgische vestiging bieden we opslagoplossingen aan voor korte en lange termijn. Daarnaast bieden we via ons globaal netwerk van partners ook opslagvoorzieningen wereldwijd aan, zodat we opslag op maat van jouw individuele behoeften kunnen organiseren.

We brengen de goederen veilig onder in een ultramoderne opslagplaats met de ideale temperatuur en vochtigheidsgraad, waar ze in individuele containers bewaard worden. Onze opslagplaats is beschermd met hightech veiligheidssystemen, zoals brandschermen en elektronische systemen voor diefstalpreventie, allemaal in overeenstemming met de vereisten van de verzekeringsmaatschappijen.

Algemene voorwaarden


Ben je op zoek naar een opslagplaats?
Contacteer ons via info@putters.be

Ontdek al onze diensten

Storage

We have the skills and passion to get the job done!

Met onze diensten helpen we zowel internationale bedrijven die hun medewerkers naar het buitenland zenden voor bepaalde opdrachten, als diplomatiek personeel en particuliere klanten die zich in een ander land wensen te vestigen.

Corporate move

Putters International is al sinds 1923 gespecialiseerd in internationale verhuizingen van expats en werknemers van over de hele wereld.

Private move

Al jarenlang kan je als particuliere klant bij ons terecht voor je emigratie of verhuis over de hele wereld.

Diplomatic move

Bij Putters International hebben we een jarenlange ervaring in het verhuizen van diplomaten over de hele wereld.

Groepage

Putters International kan voor jouw verhuis de prijs drukken door de samenvoeging van verschillende zendingen in een container.

Move management

Putters International zorgt voor verhuizingen van deur tot deur op globale schaal. We bieden een consistente kwaliteitsservice aan en beheren het volledige proces over de hele wereld.

Verhuizingen binnen België

Ook voor verhuizingen in eigen land biedt Putters uitgebreide verhuisdiensten aan en kan je rekenen op een vlotte service.