Verzekering

Ook al behandelt Putters International al jouw bezittingen met de grootste zorg, toch is een ongeval nooit volledig uit te sluiten. Het is dan ook ongelooflijk belangrijk dat de verhuisgoederen gedekt zijn door een degelijke verhuisverzekering voor het geval er iets misgaat. Putters International biedt jou daarom een verhuisverzekering aan die zo goed als elk potentieel risico dekt.

Wil je meer informatie over de verhuisverzekering?
Contacteer ons via info@putters.be

Insurance

Klusjesman

Bij nationale en internationale verhuizingen dienen er altijd kleine werkjes te gebeuren, zoals het ophangen van schilderijen, lampen, luchters, gordijnen en het aansluiten van elektrische apparaten. We regelen dit soort werk graag voor jou via onze partners die klusdiensten uitvoeren.

Nood aan een klusjesman?
Contacteer ons via info@putters.be

Vervoer huisdieren

Als je je liefste huisdier ook meeverhuist, kan je dit best vroeg voor de eigenlijke verhuizing regelen. Ook daarbij kan Putters International je helpen. Wij zorgen ervoor dat jouw dier gezond en wel op de nieuwe bestemming aankomt.

Wil je meer informatie over het verhuizen van je huisdier?
Contacteer ons via info@putters.be

We have the skills and passion to get the job done!

Met onze diensten helpen we zowel internationale bedrijven die hun medewerkers naar het buitenland zenden voor bepaalde opdrachten, als diplomatiek personeel en particuliere klanten die zich in een ander land wensen te vestigen.

Corporate move

Putters International is al sinds 1923 gespecialiseerd in internationale verhuizingen van expats en werknemers van over de hele wereld.

Private move

Al jarenlang kan je als particuliere klant bij ons terecht voor je emigratie of verhuis over de hele wereld.

Diplomatic move

Bij Putters International hebben we een jarenlange ervaring in het verhuizen van diplomaten over de hele wereld.

Groepage

Putters International kan voor jouw verhuis de prijs drukken door de samenvoeging van verschillende zendingen in een container.

Move management

Putters International zorgt voor verhuizingen van deur tot deur op globale schaal. We bieden een consistente kwaliteitsservice aan en beheren het volledige proces over de hele wereld.

Verhuizingen binnen België

Ook voor verhuizingen in eigen land biedt Putters uitgebreide verhuisdiensten aan en kan je rekenen op een vlotte service.